Arrangementer


20. februar 2023

ÅRHUS OG OMEGNS BIAVLERFORENING
Dronningekendskab

Vi starter med at få lidt til maven og ganen. Herefter vil dronningeavler Kristian Møller dele ud af sine mange års erfaringer med dronningeavl og give os gode råd om kendskab og behandling af dronninger.

LÆS MERE

20. februar 2023

HERNING OG OMEGNS B.F.
Generalforsamling

Der afholdes ordinært generalforsamling, efter foreningen har fået nye vedtægter. Bagefter er foreningen vært med smørrebrød. Gerne med tilmelding.

LÆS MERE

20. februar 2023

Mariagerfjord B.F.
Begynderkursus

Mariagerfjord biavlerforening starter begynderhold op, den 20 februar kl. 19.00 I Medborgerhuset Skibsgade Hobro. Ydere Information Fabricius@ny-post.dk

LÆS MERE

22. februar 2023

LOLLAND-FALSTER B.F.
Generalforsamling

Lolland-Falster BF indbyder til ordinær generalforsamling onsdag den 22 . februar kl. 19.00 på Guldborgland Skole, Guldborgvej 228, 4862 Guldborg. Dagsorden ifølge vedtægterne. Eventuelle forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest den 8. februar. Foreningen er vært med smørrebrød kl. 18.00. Medbring din bedste honning og deltag i kåring af Lolland-Falsters bedste honning 2022. Tilmelding til spisning til Michelle Hansen på 4140 62 26.

LÆS MERE

23. februar 2023


Begynderkursus 2023

Har du et ønske om at blive biavler bør du deltage i vores kursus for nye biavlere. Kurset består af 4 teoriaftener og herefter tilbyder vi kursisterne en mentorordning.

LÆS MERE

23. februar 2023

KALØVIG-EGNENS B.F.
Begynderkursus 2023

Har du et ønske om at blive biavler bør du deltage i vores kursus for nye biavlere. Kurset består af 4 teoriaftener og herefter tilbyder vi kursisterne en mentorordning.

LÆS MERE

23. februar 2023

NORDSJÆLLANDSKE BIVENNER
Nordsjællandske Bivenner afholder generalforsamling

Nordsjællandske Bivenner afholder ordinær generalforsamling.

LÆS MERE

25. februar 2023

VINDINGE HERREDS B.F.
Apiterapi

Anja Dalhoff og Peter Sjøgren vil fortælle om honning og hvordan den kan bruges medicinsk propolis og om dens biologiske og antimikrobielle effekt pollen - det daglige kosttilbud bigift - hvorfor den er så effektiv og hvilke lidelser den kan helbrede. Arrangeret af Nordfyns Biavlerforening

LÆS MERE

25. februar 2023

VESTFYNS B.F.
Anja Dalhoff og Peter Sjøgren: Apiterapi

Anja har gennem de sidste par år arbejdet med filmen “Bier kan helbrede”, som handler om apiterapi. Anja samarbejder med Peter Sjøgren, der er økologisk producent af honning samt pollen-propolis-produkter mm. Se mere under Nordfyns Biavlerforening

LÆS MERE

26. februar 2023

SVENDBORG & OMEGNS B.F.
Forårsbehandling af varroa

Vi starter med oxalsyre drypning i skolebigården og hvorefter kaffe og rundstykker. Der udleveres blandet oxalsyre, klar til brug for maks. 15 stader, men husk at tage et glas med.

LÆS MERE

28. februar 2023

BJERRINGBRO B.F.
Begynderkursus

Har du lyst til at lære biavler håndværket, så kom til begynderkursus 2023 hos Bjerringbro BF. Du lærer det mest elementære om biernes pleje, både teoretisk og i praksis.

LÆS MERE

28. februar 2023

KØBENHAVNS AMTS B.F.
Sæbe, cremer og salver

Lotte Skovdal kommer og fortæller om hvordan vi kan bruge voks og andre biprodukter til selv at lave sæbe, creme og salve. Medbring gerne kaffe og kage til pausen. Der behøves ikke tilmelding. Parkering kan købes via. EuroPark.

LÆS MERE

28. februar 2023

NORDTHY B.F.
Generalforsamling

Nordthy Biavlerforening, generalforsamling

LÆS MERE

28. februar 2023

KNIVHOLT BILAUG
Begynderkursus

Kunne du tænke dig at være biavler – så kan du nu komme på kursus. Knivholt Bilaug tilbyder igen i 2023 et undervisningsforløb, som klæder dig på til at starte som biavler.

LÆS MERE

01. marts 2023

ODDER & OMEGNS B.F.
Begynderkursus i biavl

Lær om bier og biavl på et intensivt forløb over fire aftener i marts + praktikforløb i april-juni. Underviserne på kurset er Poul H. Jensen og Peter Bartholdy, begge aktive i foreningens skolebigård. Vi giver dig så meget viden om biavl, at du vil føle dig tryg ved at tage stilling til, om det er noget for dig at starte med bier derhjemme i haven i forlængelse af kurset. Se meget mere på www.odderbiavlerforening.dk .

LÆS MERE

01. marts 2023

B.F. FOR HADERSLEV OG OMEGN
Begynderkursus

BiLidt Begynderkursus i biavl Går du med en drøm om at høste din egen honning eller om bare at opleve det fascinerende liv der er i et bistade, så er begynderkurset i biavl lige det rette for dig. Kurset gør dig i stand til at tage vare på en bifamilie, lave nye bifamilier og høste honning.

LÆS MERE

04. marts 2023

DANMARKS BIAVLERFORENING
Dansk Biavlskonference

Den 4. – 5. marts slår vi dørene op til Dansk Biavlskonference 2023. Vi glæder os til at se dig til en weekend med kæmpe udstilling, spændende foredrag, inspirerende workshops, konkurrencer og meget mere. Du kan møde dine kollegaer fra hele landet og få en god biavlssnak inden den nye sæson går i gang.

LÆS MERE

05. marts 2023

SALLING FJENDS B.F.
Podekursus på pometet

Podekursus på Pometet med Bjarne Andersen fra Højslev Kirkeby og Kjeld Loft, som vil fortælle om podning af træer, og lære os selv at pode træer. Har du et træ i haven du gerne vil have podet, så medbring selv en kvist på dagen. Der er i år også mulighed for at pode andre sorter end æbler. Der er tilmelding med besked om, hvor mange grundstammer I ønsker, senest d. 20. februar, da der skal indkøbes grundstammer m.m. Der anvendes udelukkende kraftig voksende grundstammer. Medbring selv kaffe/the og lidt spiseligt. Pris for kursus er 100 kr. Dette er inklusiv 2 grundstammer til at pode

LÆS MERE

06. marts 2023

ÅRHUS OG OMEGNS BIAVLERFORENING
Begynderkursus

Kunne du tænke dig at få en stor naturoplevelse? Vil du komme tæt på dronningens rige? Har du lyst til at smage din helt egen honning? Så skal du være biavler! På begynderkurset lærer du alt om årets gang i bistadet. Hvordan dit samarbejde med bierne skal foregå, og hvordan du høster din egen honning. Du får at vide hvilke materialer der skal bruges og hvordan du holder dine bier glade, sunde og raske. Gennem kursets seks teoridele i løbet af den mørke vintertid bliver du klar til at passe en bifamilie når bierne vågner fra deres vinterhi i løbet af foråret. I foreningens Skolebigård kan du, som medlem af vores lokale biavlerforening, få mulighed for at hjælpe til med pasningen af vores bifamilier under kyndig vejledning fra vores erfarne biavlere. Vi opretter et hold både på mandage og tirsdage Yderligere information på https://www.aarhusbiavl.dk Tilmelding til kurset på https://www.fo.dk/soegning?q=Biavl#!/

LÆS MERE

06. marts 2023

ÅRHUS OG OMEGNS BIAVLERFORENING
Erfaringsaften om honningbehandling

Vi skal udveksle erfaringer på honningbehandling og forhåbentlig komme hjem med ny brugbar viden.

LÆS MERE

07. marts 2023

MIDTSJÆLLANDS B.F.
Begynderkursus

Begynderkursus i biavl Kurset starter med 4 undervisningsaftener i marts i Foreningshuset og efterfølges af praktisk undervisning på torsdage aftener fra slutningen af april til midt i september i foreningens skolebigård, der ligger i nærheden af Bjernede. På begynderkurserne lærer du blandt andet om: - Biernes liv Årets gang i bigården - Materialerne som du skal anvende - Honningproduktion - Og meget mere… Prisen for forløbet er 600 kr, der indbetales direkte til Midtsjællands Biavlerforening hvis du allerede er medlem af Danmarks Biavlerforening. Du kan også købe kursus og medlemsskab af Danmarks Biavlerforening, herunder vores lokalforening direkte på DBF's webshop (link: https://webshop.winkas.net/varedetaljer.asp?shopid=7077&funique=329&kat=-1&hkat=-1) De tilmeldte får direkte besked med flere detaljer om kurset. Send en mail til: Eskild Urhøj på eskild.urhoj@gmail.com eller ring på mobil 27470311 og få en snak om kurset.

LÆS MERE

07. marts 2023

NR. SNEDE & OMEGNS B.F.
Begynderkursus

Vi skal bl.a. lære om, hvordan bifamilien er organiseret, bigårdens placering og biavlerens redskaber. Den praktiske del foregår i skolebigården på Grættrupvej, 8766 Nørre Snede og starter her lørdag den 1. april kl. 13.00 og derefter tirsdage kl. 19.00 fra den 11. april og sommeren igennem.

LÆS MERE

08. marts 2023

KRONBORG VESTRE BIRKS B.F.
Vi tråder rammer og sætter voks i tavlerne

Vi ordner og tråder foreningens rammer og sætter voks i. Medbring te/kaffe til en hyggelig bisnak. Sløjdlokalet ligger over gården og ned til venstre. Vel mødt!

LÆS MERE

08. marts 2023

LANGELANDS B.F.
Generalforsamling 2023

Ordinær Generalforsamling 2023 Langelands Biavlerforening

LÆS MERE

09. marts 2023

RINGE OG OMEGNS B.F.
Begynderkursus

Vi afholder i Ringe og omegns biavlerforening igen i år begynderkursus. Kursuset starter d. 09.03.2023 kl. 19.00 i foreningens lokale på Sdr højrupvej 104, 5750 Ringe.

LÆS MERE

09. marts 2023

ØSTFYENS B.F.
Begynderkursus

Kunne du tænke dig at blive biavler og få en ny og spændende hobby med en masse interessante indsigter i fauna og dyreliv? Du lærer bl.a. om biernes fantastiske sociale liv og hvordan man arbejder med dem. Forbered dig på, at en ny verden åbner sig.

LÆS MERE

13. marts 2023

VIBORGEGNENS BIAVLERFORENING
Kursus i biavl for begyndere og lidt øvede

Viborgegnens Biavlerforening afholder kursus i biavl for begyndere og lidt øvede på følgende datoer: 13. marts, 27. marts, 17. april, 24. april, 2 besøg i skolebigård Se nærmere om programmet på foreningens hjemmeside, https://viborgbi.dk/kursus/

LÆS MERE

13. marts 2023

HERNING OG OMEGNS B.F.
Foredrag

Foredrag ved Steen Møller, Friland

LÆS MERE

14. marts 2023

VINDINGE HERREDS B.F.
Alt det som den nye biavler skal tænke på i den kommende sæson – og lidt til.

emnerne vil være: De første observationer på flyvebrættet; tegn på at bifamilien har klaret vinteren og har det godt; tilsætning af magasiner, og det første gennemsyn af bifamilien; tegn på problemer og tegn på at bifamilien har det godt; tilsætning af varroatavle, sværmceller, aflægger etc.

LÆS MERE

14. marts 2023

VESTFYNS B.F.
Anders Peter Blæsild: Alt det som den nye biavler skal tænke på i den kommende sæson – og lidt til

Vi skal ved foredraget høre om månederne marts, april, maj og juni, og hvad der i hver af disse måneder er værd at huske for den nye biavler. Mere erfarne biavlere kan sikkert også tage noget med hjem fra foredraget. Se mere under Vindinge Herreds Biavlerforening

LÆS MERE

14. marts 2023

KRONBORG VESTRE BIRKS B.F.
Begynderkursus 2023

Kronborg Vestre Birks Biavlerforening (Gribskov Kommune) afholder begynderkursus igen i år. Kurset løber over 6 aftener, heraf en foredragsaften for hele foreningen. Se mere på vores hjemmeside kvbb-biavl.dk under Skolebigården.

LÆS MERE

14. marts 2023

SVENDBORG & OMEGNS B.F.
Foredrag med Seniorforsker Per Kryger.

Per Kryger fra Aarhus Universitet holder i år foredrag om emnet ”Hvorfor er der bier som kan tåle varroa”, et emne som kan sætte mange tanker i gang.

LÆS MERE

14. marts 2023

Aastrup B.F.
begynderkursus i biavl

Begynderkursus i biavl. Vi kikker udstyr, bier/bifamilier, honning mv

LÆS MERE

14. marts 2023

Arden og Omegns BF
Begynderkursus

Vi starter begynderkursus d. 14 marts 2023 kl.19 i Arden kulturhus kontakt Jette Bay Nielsen 40429855.

LÆS MERE

15. marts 2023

SALLING FJENDS B.F.
Begynderkursus 2023

Opstart på årets teoretiske del. Der fortsættes i alt 5 gange med teori og derefter 10 gange praktik i skolebigården. Teorien fortsætter 22. marts, 29. marts og 12. april og 19. april. Pris: kr 800,- inkl. en bifamilie man selv er med til at opstarte på kurset. Max 18 deltagere.

LÆS MERE

15. marts 2023

RIBE & OMEGNS B.F.
Hvordan sikrer vi os sunde, højtydende og velfungerende bifamilier?

Danmarks biavlerforenings Flemming Vejsnæs besøger os for at fortælle om nye tanker vedr. varoabehandling og bæredygtig biavl. Deltagerpris:  125,- kr. inkl. kaffe/te og franskbrødssnitter. Øl og vand kan købes (10 kr.).  Yderlige information og tilmelding (af hensyn til forplejning) senest 12. marts til Kristian Friis Nielsen, tlf. 21 80 66 16.

LÆS MERE

15. marts 2023

VARDE OG OMEGNS B.F.
Hvordan sikre vi os sunde, højtydende og velfungerende bifamilier

Danmarks biavlerforenings Flemming Vejsnæs besøger os for at fortælle om nye tanker ved. varoabehandling og bæredygtig biavl. Deltagerpris kr 125 inc kaffe og franskbrødssnitter. Tilmelding (af hensyn til forplejning) senest 12. marts til Kristian Friis alf 21 80 66 16

LÆS MERE

16. marts 2023

MALT HERREDS B.F.
Begynderkursus

Malt Herreds Biavlerforening afholder nybegynderkursus med 5 x teoriaftener og efterfølgende “Årets gang i bigården” hver torsdag  fra maj til sidst i august måned. Vi underviser efter Danmarks Biavlerforenings` kompendie.

LÆS MERE

18. marts 2023

NORDVESTSJÆLLANDS B.F.
Heldagsmøde i Svebølle

Holbæk og Omegns, Odsherreds og Nordvestsjællands Biavlerforeninger indbyder til det årlige Fællesmøde, denne gang i Gl. Svebølle Forsamlingshus – lørdag den 18. marts 2023.

LÆS MERE

20. marts 2023

VARDE OG OMEGNS B.F.
Begynderkursus

Varde og omegns BF afholder begynderkursus med opstart 20/3. Yderligere information ved kontakt til Kristian Friis : Friis48@gmail.com

LÆS MERE

21. marts 2023

BRANDE OG OMEGNS B.F.
Begynderkursus

Brande og Omegns Biavlerforening starter begynderkursus tirsdag den 21. marts 2023 kl. 19.00 i skolebigården i Uhre.

LÆS MERE

21. marts 2023

ØSTHIMMERLANDS B.F.
Begynderkursus

Østhimmerlands Biavlerforenings starter begynderkursus tirsdag d. 21. marts 2023 kl. 19:00, Lyngbyvej 93, 9520 Skørping.

LÆS MERE

21. marts 2023

BRANDE OG OMEGNS B.F.
Materiel gøres klar

vi vil denne aften tjekket efter, om vi har det materiel vi skal bruge og gøre det klar, som vi skal bruge - bl.a. trådning af rammer og voks sat på............ Har bierne fået vinterfoder? Er der noget vi kan gøre på nuværende tidspunkt?

LÆS MERE

22. marts 2023

LOLLAND-FALSTER B.F.
Begynderkursus

Lolland–Falsters biavlerforening tilbyder begynderkursus for biavlere. Kurset starter den 22. marts kl. 18.30-21.00, med opstart i Errindlev. Kurset koster 400 kr. Hvis man gennemfører kurset, bliver de 400 kr. vekslet til et halvt års medlemskab i LF-biavl. Tilmelding og yderligere information kan ske ved henvendelse til: Leif Johansen, Errindlevvej 22, 4895 Errindlev, Tlf. 40 84 98 88

LÆS MERE

22. marts 2023

Nationalpark Vadehavets BF Vestbien
Begynderkursus

LAV DIN EGEN HONNING! Begynderkursus i BIAVL over 5 ugentlige teoriaftener efterfulgt af ugentlig praktik i foreningens skolebigård frem til honninghøst ca. midt i juni!

LÆS MERE

23. marts 2023

VESTFYNS B.F.
Kursus for nye biavlere

Lær om biernes liv, biavl og om hvordan man kommer i gang som biavler.

LÆS MERE

25. marts 2023

VINDINGE HERREDS B.F.
Mad med honning og pollen

Katrine Klinken vil guide os igennem en dag med opskrift - udveksling og smagsprøver på retter med honning.

LÆS MERE

25. marts 2023

VESTFYNS B.F.
Katrine Klinken: Mad med honning og pollen

På denne workshop skal vi høre Katrine fortælle om sin passion for mad, honning og madlavning med honning og pollen. Vi skal se på opskrifter udveksle erfaringer og smage på mad med pollen og honnin.

LÆS MERE

25. marts 2023

LEMVIG B.F.
Begynderkursus

Lemvig og Omegns Biavlerforening holder begynderkursus i weekenden i weekenden 25. og 26. marts - begge dage i Frivilligcenteret Vasen 14, Lemvig.

LÆS MERE

27. marts 2023

ÅRHUS OG OMEGNS BIAVLERFORENING
Erfaringsaften – fremstilling af “biprodukter”

Vi skal fremstille bees wrap, læbepomade og måske andre "biprodukter". Vi står selv for undervisningen, så har du færdigheder på området og vil øse af din viden, skal du henvende dig til formanden.

LÆS MERE

27. marts 2023

GL. TØNDER AMTS B.F.
Kursus i Biavl for begyndere

Begynder mandag den 27. marts 2023, kl. 19-21. Sted: Landbrugsrådgivning Syd, Rådhusstræde 2, 6240 Løgumkloster. De første 4 mandage er der teoriundervisning. Derefter er der praktisk biavl i skolebigården til midt i september. Kontakt leder af skolebigård: Per Sørensen, mobil 27513555; E-mail: soerensensfristelser@gmail.com

LÆS MERE

27. marts 2023

RIBE & OMEGNS B.F.
Begynderkursus i biavl.

Kurset består af 4 teoriaftener og ca. 14 praktikaftener i skolebigården, hvor du lærer om biernes og honningens spændende verden. Undervejs er du med til at lave din egen bifamilie, som du passer under kyndig vejledning gennem sommeren og får med hjem, når kurset er slut. Tilmelding og betaling via bishoppen.dk

LÆS MERE

28. marts 2023

BIAVLERFORENINGEN SØNDERJYLLAND
Begynderkursus

Begynderkursus Kom helt tæt på et af verdens meget fascinerende væsner, Honningbien? Som ny biavler i Biavlerforeningen Sønderjylland, gør vi vort bedste for at klæde dig på, via en teoretisk og praktisk undervisning, vi starter op hvert forår.

LÆS MERE

28. marts 2023

SVENDBORG & OMEGNS B.F.
Begynderkursus

Svendborg og Omegns B.F. starter begynderkursus op tirsdag den 28. marts kl. 19.00 på Skårup skovmølle, Skårupøre Strandvej 47. Kurset er tilrettelagt med dels teori og dels praktik i skolebigården med 2 timer pr. gang hver 14. dag over 7 aftener.

LÆS MERE

28. marts 2023

GRINDSTED OG OMEGNS B.F.
Begynderkursus

I Grindsted og omegns biavlerforening er arrangørerne glade for at kunne byde interesserede velkomne til undervisning, samvær og erfaringsudveksling. Nedenstående og foreløbige program kan ændres alt efter deltagernes interesser og instruktørernes fleksibilitet.

LÆS MERE

29. marts 2023

HØJE-TAASTRUP BILAUG
Begynderkurset Andelsbigården

Høje-Taastrup Bilaugs begynderkursus Andelsbigården foregår hver onsdag fra sidst i marts til september. Kurset er et praktisk mentorforløb med et lille hold, hvor du får fingrene i biernes pasning med støtte og vejledning fra starten af. Teorien tager vi løbende, når sæson og situationen i bifamilierne gør det aktuelt. Læs mere om forløbet og tilmelding på bilaug.dk

LÆS MERE

30. marts 2023

LOLLAND-FALSTER B.F.
Biernes Anatomi

Undrer du dig også over at dronningen kan lægge op til 2000 æg på et døgn. Dette og meget andet omkring honningbien får du svar på i dette aftenskursus af Niels Hvenegaard. Foreningen er vært med kaffe og kage. Kurset er gratis og behøver ingen tilmelding.

LÆS MERE

31. marts 2023

LOLLAND-FALSTER B.F.
Cremekursus

På kurset laves der creme, salve, læbepomade, flydende sæbe og shampoo af biernes og naturens planter og urter. Alle på holdet får alle slags produkter med hjem. Husk madpakke. Vi serverer kaffe, the og kage. Pris: 275 kr. incl. materialer. Bindende tilmelding og betaling senest den 26. marts til Michelle Hansen på 41406226

LÆS MERE

01. april 2023

HERNING OG OMEGNS B.F.
Rengøringsdag

Klargøring af materiel, og området rengøres. Voks sættes i rammer mm. Morgenkaffe 9.30 og 12.30 serveres der gule ærter samt en lille stærk. De 2 observationsstader checkes så de bliver klar til indflytning. Gerne med tilmelding.

LÆS MERE

05. april 2023

MØN-LANGEBÆK B.F.
Begynderkursus

Møn-Langebæk Biavlerforenings begynderkursus i biavl 2023

LÆS MERE

11. april 2023

KØBENHAVNS AMTS B.F.
Begynderkursus i biavl 2023 – København

Begynderkursus for nye Biavlere 2023. Kurset består af en teoretisk del (4 tirsdag) og og efterfølgende praktisk undervisning i foreningens skolebigårde.

LÆS MERE

11. april 2023

HERNING OG OMEGNS B.F.
Begynderkursus

Velkomst og opstart. Præsentation af bestyrelse, undervisere, programmet mv. Lidt om bien, udvikling, anatomi, familien og bi-gården. programmet kan ses på vores hjemmeside: www.herningbien.dk

LÆS MERE

12. april 2023

FREDERICIA & OMEGNS B.F.
Begynderkursus

Det teoretiske begynderkursus holdes over følgende onsdage i 2023: 12., 19., 26. april og 3. maj.

LÆS MERE

17. april 2023

HERNING OG OMEGNS B.F.
Vi begynder i skolebigården

Vi ser om bierne har overlevet vinteren og får skiftet bund.

LÆS MERE

17. april 2023

SVENDBORG & OMEGNS B.F.
Besøg hos Solens Hjerte

Bigårdsbesøg hos Zofuz Knudsen og Lars Fischer fra Solens Hjerte, vi skal bl.a. ud og se deres bigård der har været med til at give den honningen, som de har vundet internationale priser med. Der skal nok også komme nogle gode guldkorn om honningbehandling fra dem. Se årsprogrammet for samkørsel.

LÆS MERE

22. april 2023

DANMARKS BIAVLERFORENING
Danmarks Biavlerforenings Generalforsamling

Danmarks Biavlerforening afholder generalforsamling lørdag den 22. april 2023 kl. 10.00 på Dalum Landbrugsskole.

LÆS MERE

22. april 2023

SVENDBORG & OMEGNS B.F.
Praktisk dag og åbning af skolebigården.

Vi åbner skolebigården og giver et kort indlæg om biavlen, der står for døren. Derefter praktisk arbejde i og omkring skolebigården. Medbring fornødent værktøj. Efterfølgende spiser vi sammen i foreningens lokaler, den medbragte madkurv - husk te og kaffe, foreningen er vært med øl/vand og en grillpølse.

LÆS MERE

23. april 2023

RIBE & OMEGNS B.F.
Kom og gi’ en hånd med forårsklargøring af skolebigården

Skolebigården skal pakkes ud af vinterhiet og gøres klar til den forestående sæson. Du kan bl.a. hjælpe med til: luge gruset, pudse vinduer, flytte dragterne tilbage til klubhuset mm. Men der kommer løbende flere opgaver. Der bliver IKKE arbejdet ved bierne denne dag. Tilmelding til frokost (kl.13). Send en sms til Christine (22825094) senest 20. april.

LÆS MERE

24. april 2023

HERNING OG OMEGNS B.F.
Vi ser på biernes udvikling og om der er sværmtendenser.

Måske skal der sættes magasiner på . Dronetavler isættes.

LÆS MERE

30. april 2023

NORDDJURS BIAVLERFORENING
Åbning af skolebigården

Vi åbner skolebigården med hygge sammen med vores nærmeste. Der er fundet kagebagere til eftermiddagen, men du skal selv medbringe kaffe, krus og tallerken. I løbet af eftermiddagen afholder vi et amerikansk lotteri, hvor hovedgevinsterne er parrede dronninger, fra en af vores professionelle biavlere.

LÆS MERE

01. maj 2023

RIBE & OMEGNS B.F.
Standerhejsning

Vær med til at starte sæsonen i skolebigården med standerhejsning, hygge og bisnak. Der er salg af brugt biavlsmateriel, så kom med dit brugte biavlsudstyr, bøger og andet, som du vil sælge. Der er også lækre pølser på grillen.

LÆS MERE

24. juni 2023

DANMARKS BIAVLERFORENING
Honning og jordbærdag 2023

Se arrangementer på vi-elsker-honning.dk

LÆS MERE

01. november 2023

FREDERICIA & OMEGNS B.F.
Generalforsamling 2023

Generalforsamling. Nærmere tilgår medlemmerne på mail.

LÆS MERE