FIND OS PÅ DE SOCIALE MEDIER:
HONNING OG BIER
OM HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
ANDET
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT
6 pers.
1 rødkål
2 kanelstænger
3-4 stjerne anis
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. kardemommefrø
2 appelsiner
2 citroner
150 gr. honning
Ca. 2-2½ time
RØDKÅL
Rødkålet renses.
Rødkålet snittes fint i tynde strimler.
En smule smør kommes i en gryde.
Lad smørret bruse op.
Tilsæt det snittede rødkål i gryden.
Tilsæt krydderierne.
Tilsæt honning.
Riv skallen af appelsin og citroner.
Pres appelsiner og citroner og tilsæt saften derfra i gryden med rødkålen.
Tilsæt skal af citroner og appelsiner.
Lad kålen braissere i en ½ times tid.
Smag til med salt og peber.
Evt. korriger sødmen i rødkålen med lidt ekstra honning
Når rødlålen er "al dente" er den klar til at servere.
FORSIDE
HONNING OG BIER
OM HONNING
HVAD ER HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
ANDET
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT