6 pers.
  • 1 rødkål
  • 2 kanelstænger
  • 3-4 stjerne anis
  • 1 tsk. korianderfrø
  • 1 tsk. kardemommefrø
  • 2 appelsiner
  • 2 citroner
  • 150 gr. honning

Ca. 2-2½ time

RØDKÅL

  • Rødkålet renses.
  • Rødkålet snittes fint i tynde strimler.
  • En smule smør kommes i en gryde.
  • Lad smørret bruse op.
  • Tilsæt det snittede rødkål i gryden.
  • Tilsæt krydderierne.
  • Tilsæt honning.
  • Riv skallen af appelsin og citroner.
  • Pres appelsiner og citroner og tilsæt saften derfra i gryden med rødkålen.
  • Tilsæt skal af citroner og appelsiner.
  • Lad kålen braissere i en ½ times tid.
  • Smag til med salt og peber.
  • Evt. korriger sødmen i rødkålen med lidt ekstra honning
  • Når rødlålen er "al dente" er den klar til at servere.


Print Friendly, PDF & Email

Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.