OM HONNING OG BIER
OM HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT
2 PERSONER
½ spsk. sennep, Dijon
3 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. honning
350 g babyspinat, skyllet
20 g mandel, hakket og ristet
½ rødløg, finskåret
10 minutter
SPINATSALAT MED HONNING OG MANDLER
Anret spinaten på et stort fad.
Drys løg og mandler henover.
Pisk honning, eddike, sennep, olivenolie, salt og peber sammen i en skål og hæld dressingen over bladene.
Du kan også bruge valnødder eller pinjekerner.
Denne hjemmeside bruger cookies. Fortsat brug tolkes som accept.
Accepter
Læs mere
FORSIDE
OM HONNING OG BIER
OM HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT