- Smelt smørret i en gryde og hæld det i en skål.
- Tilsæt vand, yoghurt, honning og salt og rør det sammen.
- Smuldr gæren i blandingen og rør det sammen – fx i en røremaskine.
- Rør først grahamsmel i og ælt herefter hvedemel i lidt efter lidt, til dejen er smidig og slipper kanterne.
- Dæk skålen med film eller et viskestykke og sæt den til hævning et lunt sted i 45 min.
- Slå dejen sammen og rul den ud i to cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Hver cirkel skæres herefter ud i 10 trekanter.
- Læg lidt gedeost, rosmarin, ½ cherrytomat og hakkede mandler på den tykke ende af trekanten og hæld lidt flydende honning ovenpå.
- Drys evt. med en smule flagesalt – hvis du er til den salte side.
- Rul hornene sammen fra den tykke ende.
- Læg hornene på en bradepande og lad dem efterhæve 15 min. under et viskestykke.
- Pensl hornene med sammenpisket æg.
- Bages i en 190 grader varm ovn (varmluft) i ca. 15 min.
- Serveres lune.
Opskrift: Ilka Müller (indsendt til opskriftskonkurrencen 2020)