6 pers.
  • 1 rødkål
  • 2 kanelstænger
  • 3-4 stjerne anis
  • 1 tsk. korianderfrø
  • 1 tsk. kardemommefrø
  • 2 appelsiner
  • 2 citroner
  • 150 gr. dansk honning

Ca. 2-2½ time

RØDKÅL MED HONNING

  • Rødkålen renses.
  • Rødkålen snittes fint i tynde strimler.
  • En smule smør kommes i en gryde.
  • Lad smørret bruse op.
  • Læg det snittede rødkål i gryden.
  • Tilsæt krydderierne.
  • Tilsæt dansk honning.
  • Riv skallen af appelsin og citroner.
  • Pres appelsiner og citroner og tilsæt saften derfra i gryden med rødkålen.
  • Tilsæt skal af citroner og appelsiner.
  • Lad kålen braissere i en ½ times tid.
  • Smag til med salt og peber.
  • Evt. korriger sødmen i rødkålen med lidt ekstra honning
  • Når rødkålen er “al dente” er den klar til at servere.

 

Du kan finde flere lækre opskrifter her

Du kan også følge med på vores facebookside

eller hvad med at følge vores Youtube kanal




Print Friendly, PDF & Email