4-6 Personer
  • 2 fl. tør Hvidvin
    100 gram dansk honning
    1 fl. æblemost
    1 kanelstang
    2-3 stjerne anis
    2-3 nelliker
    2-3 appelsinskiver
    1 citronskive
    Hvid Portvin
    Snaps eller cognac
    Rosiner
    Mandelsplitter

30 Minutter

HVID GLØGG MED HONNING

Til at begynde med kommes æblemosten og krydderierne i under opvarmningen sammen med appelsin- og citronskiverne og fjernes inden servering. hvidvinen tilsættes.
Den danske honning tilsættes. Væsken må ikke komme op og koge.
Rosiner og mandler lægges i blød i portvin og tilsættes lige inden servering.
Sidst men ikke mindst kan gløggen kan evt. smages til med snaps eller cognac.

Du kan finde flere lækre opskrifter her

Du kan også følge med på vores facebookside

eller hvad med at følge vores Youtube kanal

 




Print Friendly, PDF & Email