Champinongryde med ingefær
Honning har altid været en vigtig ingrediens i den danske madlavning. Prøv denne spændende opskrift.
Fremgangsmåde:
Champignongryde:
- Smelt halvdelen af smørret i en stegegryde.
- Steg champignon ved kraftig varme i ca. 4 min og tag dem op.
- Smelt resten af smørret og brun kødet.
- Tilsæt vand, ingefær, dansk honning og salt.
- Lad kødet koge ved svag varme og under låg i ca. 45 min.
- Tilsæt mælkesauce, løg og de stegte champignon.
- Bring retten i koge.
- Kog den igennem ved svag varme i ca. 2 min.
- Smag den til med salt og peber.
Grov rodfrugtmos:
- Kog kartoflerne, gulerødder og pastinakker i ca. 20 min..
- Hæld vandet fra og damp dem tørre.
- Mos det hele groft med en håndmixer.
- Rør smør og lun mælk i til mosen når en jævn, men grov konsistens.
- Tilsæt salt og peber og smag til.
Du kan finde flere lækre opskrifter her
Du kan også følge med på vores facebookside
eller hvad med at følge vores Youtube kanal