6 pers.
  • 3-4 stk. agurk
  • 3-4 dl. æbleeddike
  • 2-3 dl. vand
  • 150-200 gr. Dansk Honning
  • 1 stk. Dildkrone

Ca. 1 time + CA. 2 dage til krydderlagen har marineret agurkeskiverne

AGURKESALAT

  • Agurkerne snittes tyndt

Krydderlagen

  • Æbleeddiken kommes i en gryde
  • Tilsæt vand og den danske honning
  • Lad den koge langsomt op til kogepunktet
  • Afkøl krydderlagen

 

  • Klargør de glas eller beholdere som du vil opbevare agurkesalaten på ved at skolde glasset
  • Hæld det kogende vand ud af glas og sving lidt Atamon rundt i glasset
  • Kom agurkeskiverne ned i glasset
  • Hæld krydderlagen henover agurkeskiverne mens den stadigvæk er lunt
  • Sæt et tætsiddende låg på glasset
  • Sæt glasset ud hvor det står tørt og køligt
  • Efter1-2 dage er agurkesalaten klar til at spises



Print Friendly, PDF & Email