FIND OS PÅ DE SOCIALE MEDIER:
HONNING OG BIER
OM HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
ANDET
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT
6 pers.
3-4 stk. agurk
3-4 dl. æbleeddike
2-3 dl. vand
150-200 gr. Dansk Honning
1 stk. Dildkrone
Ca. 1 time + CA. 2 dage til krydderlagen har marineret agurkeskiverne
AGURKESALAT
Agurkerne snittes tyndt
Krydderlagen
Æbleeddiken kommes i en gryde
Tilsæt vand og den danske honning
Lad den koge langsomt op til kogepunktet
Afkøl krydderlagen
Klargør de glas eller beholdere som du vil opbevare agurkesalaten på ved at skolde glasset
Hæld det kogende vand ud af glas og sving lidt Atamon rundt i glasset
Kom agurkeskiverne ned i glasset
Hæld krydderlagen henover agurkeskiverne mens den stadigvæk er lunt
Sæt et tætsiddende låg på glasset
Sæt glasset ud hvor det står tørt og køligt
Efter1-2 dage er agurkesalaten klar til at spises
Facebook
FORSIDE
HONNING OG BIER
OM HONNING
HVAD ER HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
ANDET
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT