FIND OS PÅ DE SOCIALE MEDIER:
HONNING OG BIER
OM HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
ANDET
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT
6 pers.
Tærtebund:
200 gr havregryn
1 æg
50 gr smør
Lidt vand
Lidt salt
Løg:
2 rødlåg
Smør til stegning
1 spsk honning
1 spsk æblecidereddike
Andet fyld:
250 gr. svampe ( Champignon, Østershatte eller Kantareller)
Smør til stegning
1 stilk rosmarin
Salt og peber
2 æg
250 gr hytteost
Pynt
Revet ost
Ca. 1 time
Svampetærte med karamelliserede løg
Honning har
Fremgangsmåde:
Kom havregryn i en blender eller foodprocessor og blend det fint til mel.
Kom melet i en skål. Rør æg, smør og salt i, kom evt. lidt vand i.
Ælt dejen med hænderne til den samler sig og har konsistens som en tærtedej.
Dejen kan være en smule svær at rulle.
Fordel dejen i smurt tærtefad med hænderne.
Prik tærtebunden med en gaffel
Forbag den ved 200 grader i forvarmet ovn i 10 min.
Pil rødløgene og skær dem i tynde både.
Varm smør op på en varm pande og sauter løgene til de falder sammen.
Tilsæt honning og æblecidereddike og sautér videre i ca. 8 min til løgene karamelliserer.
Rens svampene og skær dem ud i mindre stykker.
Svits dem på en varm pande med finthakket rosmarin til de bliver bløde og gyldne,
Krydre med salt og peber.
Pisk æggene sammen hytteost, salt og peber.
Fordel løgene, svampe og æggeblandingen i den forbagte bund.
Bag tærten igen ved 200 grader i en varm ovn til fyldet har sat sig eller tærten er sprød og gylden.
Server salat til.
FORSIDE
HONNING OG BIER
OM HONNING
HVAD ER HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
ANDET
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT