FIND OS PÅ DE SOCIALE MEDIER:
HONNING OG BIER
OM HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
ANDET
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT
6 pers.
1½ kg. kartofler
300 gr. Dansk Honning
25-50 gr. smør
Ca. ½ time
Brunede Kartofler
Brunede kartofler
Kog de små pillekartofler i ca. 15-20 min.
Pil kartofler når de er blevet lunkne.
Karamellen
Tilsæt honning på en varm pande og lad den karamellisere lidt.
Tilsæt smørret og lad det bruse op og det røres sammen med karamellen
Tilsæt de pillede kartofler.
Sauter Kartoflerne i karamelmassen så de bliver lige karamelliseret på hele kartoflen.
Pas på kartofler er hammervarme og karamel på huden er ikke godt.
FORSIDE
HONNING OG BIER
OM HONNING
HVAD ER HONNING
OM BIER
POLLEN/PROPOLIS
OPSKRIFTER
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERTER
KAGER & KONFEKT
DRIKKE
ANDET
SPØRGSMÅL/SVAR
DIREKTE FRA BIAVLEREN
KONTAKT