NORDFYNS B.F.
Vintermøde – Anders Peter Blæsild: Fredelige bier

Dato: 17. januar 2018
Tid: Kl. 19

Sted: Hørvævsmuseet på Krengerup, Nårupvej 30, 5620 Glamsbjerg

Anders Peter Blæsild har været biavler i 39 år og har hjemmesiden “fredeligebier.dk”. Vi har derfor bedt ham komme og fortælle om, hvordan man i teorien og i praksis laver fredelige bier.

Han sælger selvfølgelig også dronninger på forskellige stadier, og det stiller spørgsmålet: på hvilket stadie er det bedst at købe dronninger, og hvordan får man dem tilsat med det bedste resultat? Han laver og sælger også småfamilier og kunstsværme, og hvad er det i grunden? Denne aften kan du få svar på dine dronningeog biracespørgsmål. Anders har både Buckfast og Carnica, og så har han i 2016 overtaget renparringsstationen på Helnæs.

Biavlerforeningerne på den nordlige halvdel af Fyn byder velkommen til vinterens fællesmøder. Hvert møde koster mindre end et glas honning – kun 35 kr. pr. person. Ved de fleste møder kan man desuden købe kaffe og brød. Vi tager forbehold for ændringer af programmet.

Arrangeret af: Nordfyns Biavlerforening Vestfyns Biavlerforening Vindinge Herreds Biavlerforening Østfyns Biavlerforening.

NORDFYNS B.F.

Læs mere om foreningen


SE ALLE ARRANGEMENTER